O spletni strani

Dobrodošli na spletnem portalu Buldog.si!

Verjetno ste na našem portalu pristali zato, ker ste iskali nasvet za urejanje doma ali vrta. Res je, na spletno stran Buldog.si objavljamo koristne nasvete z omenjenih dveh področij, saj verjamemo, da vam lahko pri marsikaterem opravilu priskočimo na pomoč.

Če ste sami mojster za opremljanje stanovanja, ureditev bivalnih prostorov, montiranje oken ali za kar koli v povezavi s tematiko “dom“, nam lahko pošljete svoj nasvet in rade volje ga bomo objavili na naši spletni strani. Enako velja za tematiko “vrt“, torej če se ukvarjate z vrtnarjenjem in bi svoje znanje radi delili z drugimi, nam lahko pošljete besedilo.

Prosimo vas, da se glede možnosti objave in točnih podatkih o sami strukturi in dolžini prispevka predhodno obrnete na našo ekipo. To lahko storite tako, da izpolnite kontaktni obrazec ali nam e-sporočilo pošljete na naš e-poštni naslov info@buldog.si.

Prepričani smo, da vam bodo naši nasveti koristili in da se boste na spletni portal z veseljem vračali tudi v prihodnje. Hvaležni vam bomo, če boste prispevke, ki se vam zdijo najbolj zanimivi, delili na družabnih omrežjih in na ta način nasvete delili tudi z drugimi.

Najlepša hvala za obisk!

Close